Kipling Zwemtas Supertaboo Kipling Zwemtas Supertaboo
Kipling Zwemtas Supertaboo
Koop uw product Kipling

Kipling Zwemtas Supertaboo

€ 29,90
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: BLUE DASH C

Kipling Zwemtas Supertaboo Blue Dash CKipling Zwemtas Supertaboo Blue Tan BlockKipling Zwemtas Supertaboo Bright Aqua CKipling Zwemtas Supertaboo Craft Navy CKipling Zwemtas Supertaboo Nocturnal EyeKipling Zwemtas Supertaboo Pink Gold DropKipling Zwemtas Supertaboo ToddlergirlheroKipling Zwemtas Supertaboo ToddlerheroKipling Zwemtas Supertaboo True BlackKipling Zwemtas Supertaboo True Pink
Garantie2 jaar
ModelnummerSUPERTABOO BLUE DASH C
Afmetingen45 x 39 x - cm
Volume15 l
Gewicht0.2 kg
MateriaalNylon
Kleur Blauw
EAN code5400597819521
MerkKipling

Over Kipling

Kipling

Kipling

Er is geen introductie meer nodig voor het Kipling merk dat in 1987 in België gecreëerd werd. Het merk met het klein aapje, is nu wereldberoemd. De bekende Kipling schooltassen zijn nu een classieker geworden en de Kipling trolleys voor kinderen zijn nu ook heel gevraagd. Ook de vrouwen van alle leeftijden zullen in de collectie van Kipling handtassen naar hun keuze vinden. Maar het is niet alles, voor diegenen die graag met stijl reizen stelt Kipling verschillende reistassen voor.

Op Bagazoo kan u met volle vertrouwen kopen aangezien het een erkend Kipling reseller is. De voorgestelde producten zijn 100% authentiek.

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. Het product dat u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een product. U kan ons een e-mail sturen !