Kipling Pennenzak Gitroy Kipling Pennenzak Gitroy
Kipling Pennenzak Gitroy
Koop uw product Kipling

Kipling Pennenzak Gitroy

€ 39,90
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: BLUE TAN BLOCK

Kipling Pennenzak Gitroy Blue Dash CKipling Pennenzak Gitroy Blue Tan BlockKipling Pennenzak Gitroy Bright Aqua CKipling Pennenzak Gitroy Craft Navy CKipling Pennenzak Gitroy Nocturnal EyeKipling Pennenzak Gitroy Pink Gold Drop
ModelnummerGITROY BLUE TAN BLOCK
Afmetingen10 x 23 x 7 cm
Volume1 l
Gewicht0.1 kg
MateriaalNylon
Kleur Blauw
EAN code5400597820053
MerkKipling

Over Kipling

Kipling

Kipling

Er is geen introductie meer nodig voor het Kipling merk dat in 1987 in België gecreëerd werd. Het merk met het klein aapje, is nu wereldberoemd. De bekende Kipling schooltassen zijn nu een classieker geworden en de Kipling trolleys voor kinderen zijn nu ook heel gevraagd. Ook de vrouwen van alle leeftijden zullen in de collectie van Kipling handtassen naar hun keuze vinden. Maar het is niet alles, voor diegenen die graag met stijl reizen stelt Kipling verschillende reistassen voor.

Op Bagazoo kan u met volle vertrouwen kopen aangezien het een erkend Kipling reseller is. De voorgestelde producten zijn 100% authentiek.

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. Het product dat u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een product. U kan ons een e-mail sturen !