Eastpak Rugzak Ultimate Eastpak Rugzak Ultimate Eastpak Rugzak Ultimate Eastpak Rugzak Ultimate Eastpak Rugzak Ultimate
Eastpak Rugzak Ultimate
Koop uw product Eastpak

Eastpak Rugzak Ultimate

€ 100,00
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: Leaves Black

Eastpak Rugzak Ultimate Sunday greyEastpak Rugzak Ultimate Double denimEastpak Rugzak Ultimate Black DenimEastpak Rugzak Ultimate Leaves BlackEastpak Rugzak Ultimate Leaves Blue
CollectieBack to school
Garantie30 jaar
ModelnummerULTIMATE Leaves Black
Afmetingen42 x 32 x 26 cm
Volume42 l
Gewicht1.0 kg
MateriaalPolyester
Kleur Zwart
EAN code5400806071825
MerkEastpak

Over Eastpak

Eastpak

Eastpak

Eastpak is een amerikaans merk dat o.a. duurzame rugzakken vervaardigt. Deze rugzakken werden in eerste instantie voor het leger opgemaakt maar de jeugd ook is begonnen met de rugzakken van Eastpak te gebruiken en nadien is Eastpak begonnen met verschillende kleuren voor te stellen.

De Eastpak zakken zijn aan een toegankelijke prijs beschikbaar maar vooral zijn ze ook kwalitatief en beschikken over 30 jaar garantie : een ongeëvenaarde kwaliteit aan deze prijs. Er is ook een volledige collectie met reistassen en cross body tassen. De Eastpak slogan is « Built to resist » wat de stevigheid naar voor brengt.   

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. De zak die u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een zak. U kan ons een e-mail sturen !