Eastpak Rugzak Of Office Eastpak Rugzak Of Office Eastpak Rugzak Of Office Eastpak Rugzak Of Office Eastpak Rugzak Of Office Eastpak Rugzak Of Office
Eastpak Rugzak Of Office
Koop uw product Eastpak

Eastpak Rugzak Of Office

€ 60,00
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: Sunday grey

Eastpak Rugzak Out of Office Sunday greyEastpak Rugzak Out of Office Black denimEastpak Rugzak Out of Office Double denimEastpak Rugzak Out of Office Knit greyEastpak Rugzak Out of Office White crosses
CollectieAuthentic Functional Bags
Garantie30 jaar
ModelnummerOUT_OF_OFFICE Sunday grey
Afmetingen44 x 29.5 x 22 cm
Volume27 l
MateriaalPolyester
Kleur Grijs
EAN code5414709194864
MerkEastpak

Over Eastpak

Eastpak

Eastpak

Eastpak is een amerikaans merk dat o.a. duurzame rugzakken vervaardigt. Deze rugzakken werden in eerste instantie voor het leger opgemaakt maar de jeugd ook is begonnen met de rugzakken van Eastpak te gebruiken en nadien is Eastpak begonnen met verschillende kleuren voor te stellen.

De Eastpak zakken zijn aan een toegankelijke prijs beschikbaar maar vooral zijn ze ook kwalitatief en beschikken over 30 jaar garantie : een ongeëvenaarde kwaliteit aan deze prijs. Er is ook een volledige collectie met reistassen en cross body tassen. De Eastpak slogan is « Built to resist » wat de stevigheid naar voor brengt.   

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. De zak die u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een zak. U kan ons een e-mail sturen !