Eastpak Rugzak Back To Wyoming Eastpak Rugzak Back To Wyoming Eastpak Rugzak Back To Wyoming Eastpak Rugzak Back To Wyoming
Eastpak Rugzak Back To Wyoming
Koop uw product Eastpak

Eastpak Rugzak Back To Wyoming

€ 85,00
  • Gratis levering
  • Op voorraad: Levering 2-3 werkdagen

Kleuren: BLACK

Eastpak Rugzak Back To Wyoming ZwartEastpak Rugzak Back To Wyoming Sunday GreyEastpak Rugzak Back To Wyoming Double Denim
CollectieBack to school
Garantie30 jaar
ModelnummerBACK_TO_WYOMING Black
Afmetingen43 x 29 x 25 cm
Volume27 l
Gewicht0.7 kg
MateriaalPolyester
Kleur Zwart
EAN code5415320542256
MerkEastpak

Over Eastpak

Eastpak

Eastpak

Eastpak is een amerikaans merk dat o.a. duurzame rugzakken vervaardigt. Deze rugzakken werden in eerste instantie voor het leger opgemaakt maar de jeugd ook is begonnen met de rugzakken van Eastpak te gebruiken en nadien is Eastpak begonnen met verschillende kleuren voor te stellen.

De Eastpak zakken zijn aan een toegankelijke prijs beschikbaar maar vooral zijn ze ook kwalitatief en beschikken over 30 jaar garantie : een ongeëvenaarde kwaliteit aan deze prijs. Er is ook een volledige collectie met reistassen en cross body tassen. De Eastpak slogan is « Built to resist » wat de stevigheid naar voor brengt.   

Op Bagazoo is de levering gratis vanaf 30€. De zak die u besteld hebt past niet ? U kan dan binnen de 15 dagen na ontvangst van uw bestelling deze terugsturen. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren voor help betreffende het terugsturen of voor vragen omtrent een zak. U kan ons een e-mail sturen !