Veilig Betalen

Betalen op Bagazoo gebeurt via Ogone e-Commerce, gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online. U kunt betalen met uw kredietkaart naar keuze, met Bancontact of via de PC home banking applicatie van uw bank.

Ogone e-Commerce is beveiligd door verschillende firewall systemen en het SSL 128 bits protocol. Hierdoor wordt - op het ogenblik van uw betaling met bankkaart - automatisch de geldigheid van de toegangsrechten gecontroleerd en alle uitwisselingen van informatie gescrambeld om er de vertrouwelijkheid van te waarborgen.

De uitwisseling van gevoelige informatie – zoals het nummer van uw kredietkaart – gebeurt tussen de klant en de 100% veilige site van Ogone e-Commerce; Bagazoo of ongewenste bezoekers krijgen deze informatie niet te zien. Op het ogenblik van het doorgeven van uw kredietkaartnummer bevindt u zich niet meer op onze servers, maar wel op de beveiligde servers van Ogone e-Commerce. Deze transfer vindt plaats na stap 3 van het afrekenen, als u klikt op de knop “Betalen”.

Na verwerking van de gegevens van uw kaart en aanvaarding van betaling krijgt u meteen een confirmatie online en daarna nogmaals via email wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

 

www.ogone.com